Haberler

GTMS TRİESTE SST LİMANI'NDA AKTİVE OLUYOR

 

DFDS olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artırmak için  çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve daha önce de duyurduğumuz gibi Trieste SST terminalimizde Terminal İşletim Sistemi GTMS 04 Mart 2024 tarihinde devreye girecektir. 

 

Yeni sisteme hazırlık sürecinin bir parçası olarak Trieste'deki terminal kapılarımızın 04 Mart 2024 (Pazartesi gecesi)İyalya yerel saatiyle 20:00- 08:00 arası kapalı olacağını lütfen unutmayınız. Bu dönemde tren programları planlanan şekilde çalışmaya devam edecektir.

 

Bu operasyonu verimli ve doğru bir şekilde yürütmek için, rezervasyon taleplerinizin, üniteleriniz Trieste SST Limanı'na gelmeden önce yapılması büyük önem arz etmektedir.

 

Karayoluyla Trieste ‘ye ulaşan Konteynerler için önceden rezervasyon talebinde bulunulması ve gerekli tüm belgelerin zamanında gönderilmesi gerektiğini lütfen unutmayın.

 

 ???? Daha önce duyurulduğu gibi gerekli tüm adımlara buradan ulaşabilirsiniz:

Link (İlk duyuru)

 

Trieste-Pendik hattımızın online rezervasyona açılacağı DFDS rezervasyon sistemimiz My Freight 2 de çok yakında kullanıma sunulacaktır.

 

Daha fazla bilgi almak için hem Trieste hemde İstanbul’daki müşteri hizmetleri departmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Operasyonel birimlerinizi buna göre bilgilendirmenizi rica ederiz.

 

 

 

Saygılarımızla,

 

DFDS Akdeniz İş Birimi

 

 

  Geri Dön
01.03.2024 / Paylaş